Åstorps Klippotek

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och Åstorps Klippotek är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Åstorps Klippotek är ett av dem. Statusen för Åstorps Klippotek är att Bolaget är aktivt.

Åstorps Klippotek är ett Enskild firma och skapades 1990-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Åstorps Klippotek ska trivas.

Åstorps Klippotek är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Damfriseringsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åstorps Klippotek är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Åstorps Klippotek och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Åstorps Klippotek så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-55408.

.

De som är på något sätt har med Åstorps Klippotek är Frick, Janet Agneta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Åstorps Klippotek har 520916-XXXX som sitt organisationsnummer.