Ulfs Gårdsservice

Skåne län

Information

I Åstorp finns det ett Enskild firma som heter Ulfs Gårdsservice. Det finns flera verksamheter som liknar Ulfs Gårdsservice i Skåne län. Åstorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ulfs Gårdsservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1987-11-19 så har Ulfs Gårdsservice varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ulfs Gårdsservice och det finns fler verksamheter som är det i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Ulfs Gårdsservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ulfs Gårdsservice så kan ni göra det på 0435-20465.

Rådgivning och konsultuppdrag inom lantbruk. Försäljning av inomgårdsutrustning (stallinredning,mjölkningsutrustningar, utfodringshantering). Förnödenheter till djurbesättningar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mårtensson, Ulf Anders Harald som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ulfs Gårdsservice har 520123-XXXX som sitt organisationsnummer.