Lars Alm Transport

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och Lars Alm Transport är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lars Alm Transport är ett av dem. Statusen för Lars Alm Transport är att Bolaget är aktivt.

Lars Alm Transport är ett Enskild firma och skapades 1988-07-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lars Alm Transport ska trivas.

Lars Alm Transport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Transportverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars Alm Transport är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Lars Alm Transport och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Lars Alm Transport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5154566.

.

De som är på något sätt har med Lars Alm Transport är Alm, Lars Gunnar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lars Alm Transport har 510807-XXXX som sitt organisationsnummer.