Bosses Villaservice

Skåne län

Information

501104-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bosses Villaservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bosses Villaservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Bosses Villaservice finns i.

Bosses Villaservice har varit registrerat sedan 2000-04-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bosses Villaservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Bosses Villaservice är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Bosses Villaservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bosses Villaservice så kan ni göra det på telefon genom 042-225591 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsunderhåll, nybyggnation, trädgårdsanläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bosses Villaservice och det är Talik, Bo Christer som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,