T. Andersson Elmontage

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och T. Andersson Elmontage är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och T. Andersson Elmontage är ett av dem. Statusen för T. Andersson Elmontage är att Bolaget är aktivt.

T. Andersson Elmontage är ett Enskild firma och skapades 2003-06-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som T. Andersson Elmontage ska trivas.

T. Andersson Elmontage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstruktion och installation av automatiseringsutrustning för industriell automation. Konstruktino och byggnation av automatik- skåp. ROT-projekt för företag coh den privata marknaden med inköp och försäljning av material i branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T. Andersson Elmontage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är T. Andersson Elmontage och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med T. Andersson Elmontage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1406230.

.

De som är på något sätt har med T. Andersson Elmontage är Andersson, Torsten Wilhelm som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

T. Andersson Elmontage har 500324-XXXX som sitt organisationsnummer.