Kärrarps Entreprenad

Skåne län

Information

Kärrarps Entreprenad hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Kärrarps Entreprenad finns. I Åstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Kärrarps Entreprenad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kärrarps Entreprenad har haft sedan 1996-01-01. Kärrarps Entreprenad har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kärrarps Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-20529.

Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Kärrarps Entreprenad har idag 490425-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kärrarps Entreprenad

Entreprenad, byggbranschen med grävmaskin.

I Kärrarps Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Anne Rose Mari som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .