Kroppsterapeuten i Kvidinge

Skåne län

Information

Kroppsterapeuten i Kvidinge hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Kroppsterapeuten i Kvidinge finns. I Åstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Kroppsterapeuten i Kvidinge tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Kroppsterapeuten i Kvidinge har haft sedan 1999-01-01. Kroppsterapeuten i Kvidinge har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kroppsterapeuten i Kvidinge så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Kroppsterapeuten i Kvidinge har idag 490309-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kroppsterapeuten i Kvidinge

Helhetsterapeut, olika sorts behandlingar såsom bindvävsmassage, klassisk massage, zonterapi, akupressur, body harmoni och rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

I Kroppsterapeuten i Kvidinge så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordahl, Kerstin Ingegerd som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .