Åstorps Trafikskola

Skåne län

Information

Åstorps Trafikskola hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Åstorps Trafikskola finns. I Åstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Åstorps Trafikskola tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Åstorps Trafikskola har haft sedan 2004-03-11. Åstorps Trafikskola har funnits sedan och 2004-04-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Åstorps Trafikskola så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-55416.

Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Åstorps Trafikskola har idag 481017-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Åstorps Trafikskola

Trafikskoleverksamhet såsom kör- och teoriutbildning för alla körkortsklasser samt taxiförarlegitimation och yrkeskompetens för buss och gods.

I Åstorps Trafikskola så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindeblad, Björn Christer som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .