Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren är ett av dem. Statusen för Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren är att Bolaget är aktivt.

Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren är ett Enskild firma och skapades 1964-10-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren ska trivas.

Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Damfriseringsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren och det finns flera företag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-51442.

.

De som är på något sätt har med Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren är Olofsson, Gunilla Linnea som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bjärshögs Damfrisering Gunilla Malmgren har 441101-XXXX som sitt organisationsnummer.