Ståhlis Mode Agentur

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och Ståhlis Mode Agentur är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ståhlis Mode Agentur är ett av dem. Statusen för Ståhlis Mode Agentur är att Bolaget är aktivt.

Ståhlis Mode Agentur är ett Enskild firma och skapades 1998-03-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Ståhlis Mode Agentur ska trivas.

Ståhlis Mode Agentur är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Åstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med kläder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ståhlis Mode Agentur är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ståhlis Mode Agentur och det finns flera företag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Ståhlis Mode Agentur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-225361.

.

De som är på något sätt har med Ståhlis Mode Agentur är Ståhl, Allan Börje Reinhard som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ståhlis Mode Agentur har 430524-XXXX som sitt organisationsnummer.