Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst

Skåne län

Information

Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst finns. I Åstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst har haft sedan 1998-01-01. Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-58013.

Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst har idag 430112-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst

Schaktning och vägarbeten.

I Bo Olssons Väg- och Hyveltjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bo Göran Michael som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .