Lamp- & Skärmboden

Skåne län

Information

410416-XXXX är organisationsnummer för företaget Lamp- & Skärmboden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lamp- & Skärmboden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Lamp- & Skärmboden finns i.

Lamp- & Skärmboden har varit registrerat sedan 1983-10-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lamp- & Skärmboden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lamp- & Skärmboden är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Lamp- & Skärmboden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lamp- & Skärmboden så kan ni göra det på telefon genom 042-50655 eller genom brev på följande adress:

Handel med tillbehör för lampskärmssömnad

Det finns olika personer som har en koppling med Lamp- & Skärmboden och det är Höllger, Anna Gertrud som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,