Firma Helheten, Kurt Davidsson

Skåne län

Information

330105-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Helheten, Kurt Davidsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Helheten, Kurt Davidsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Firma Helheten, Kurt Davidsson finns i.

Firma Helheten, Kurt Davidsson har varit registrerat sedan 1998-08-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Helheten, Kurt Davidsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Firma Helheten, Kurt Davidsson är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Firma Helheten, Kurt Davidsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Helheten, Kurt Davidsson så kan ni göra det på telefon genom 042-55740 eller genom brev på följande adress:

Produkter för hälsa. Distributör av dubbelpolig vattenvirvlare och kalklösare. Musikkonsertverksamhet, spelmanskvartett.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Helheten, Kurt Davidsson och det är Davidsson, Kurt Georg som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,