8 Solutions Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åstorp och 8 Solutions Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och 8 Solutions Handelsbolag är ett av dem. Statusen för 8 Solutions Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

8 Solutions Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-11-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som 8 Solutions Handelsbolag ska trivas.

I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Allt inom byggbranschen: Byggande av hus (alla typer,ej idrotts- anläggningar). Investering, turism, konsulttjänst för all bygg & mark, ekologiska lösningar, konsulttjänst inom bygg och arkitektur, konsulttjänst inom samhällstjänst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att 8 Solutions Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är 8 Solutions Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med 8 Solutions Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3722604.

Firman tecknas av Grindean, Octavian..

De som är på något sätt har med 8 Solutions Handelsbolag är Grindean, Octavian som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Grindean, Cristian-Mario som är född 1986 och har titeln Bolagsman, .

8 Solutions Handelsbolag har 969722-9384 som sitt organisationsnummer.