Vercelli Hotels Handelsbolag

Skåne län

Information

969721-2661 är organisationsnummer för företaget Vercelli Hotels Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vercelli Hotels Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åstorp som är den kommunen som Vercelli Hotels Handelsbolag finns i.

Vercelli Hotels Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-09-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vercelli Hotels Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-28.

Vercelli Hotels Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Vercelli Hotels Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Bryl, Teresa Bozena

Vill ni komma i kontakt med Vercelli Hotels Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2878545 eller genom brev på följande adress:
Stidsvigsv. 43, 264 70, Klippan

Hotell- och restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vercelli Hotels Handelsbolag och det är Bryl, Teresa Bozena som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Kristiansson, Jan-Olov Torsten som är född 1960 och har titeln Bolagsman,