Admea Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åstorp och Admea Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Admea Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Admea Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Admea Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-09-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Admea Handelsbolag ska trivas.

Admea Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsskötsel, -förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Admea Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Admea Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Admea Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3501310.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Admea Handelsbolag är Majewski, Görgen Walentin som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Persson Majewski, Bodil Majvi som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Admea Handelsbolag har 969713-5888 som sitt organisationsnummer.