Åstorps power style Handelsbolag

Skåne län

Information

969708-4821 är organisationsnummer för företaget Åstorps power style Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åstorps power style Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åstorp som är den kommunen som Åstorps power style Handelsbolag finns i.

Åstorps power style Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-02-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Åstorps power style Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Åstorps power style Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Åstorps power style Handelsbolag är följande:
Uppgift om firmateckning saknas

Vill ni komma i kontakt med Åstorps power style Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-50194 eller genom brev på följande adress:
Bjärshögsg. 8, 265 37, Åstorp

Handel med profilreklam och komplett leverantör av trycksaker och lite styling för bilar. Bildekor montering. Fönsterdekor solfilmsmonteringar.

Det finns olika personer som har en koppling med Åstorps power style Handelsbolag och det är