Handelsbolaget Bertil Larsson o Co

Skåne län

Information

969702-2326 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Bertil Larsson o Co. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Bertil Larsson o Co är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åstorp som är den kommunen som Handelsbolaget Bertil Larsson o Co finns i.

Handelsbolaget Bertil Larsson o Co har varit registrerat sedan 2004-06-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Bertil Larsson o Co så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Bertil Larsson o Co är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Bertil Larsson o Co är följande:
Firman tecknas av Bertil Larsson ensam.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Bertil Larsson o Co så kan ni göra det på telefon genom 042-54317 eller genom brev på följande adress:
Göjeg. 44, 268 33, Svalöv

Jordbruk med djurskötsel

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Bertil Larsson o Co och det är Askgård, Eva Christin som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Larsson, Per Bertil som är född 1938 och har titeln Bolagsman,