Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag

Skåne län

Information

Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag finns. I Åstorp så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag har haft sedan 2003-08-14. Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag har funnits sedan och 2003-08-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Magasinsg. 1, 265 38, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-54640.

Åstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag har idag 969695-0618 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag

Reparation av bilar, försäljning av däck, reservdelar samt därmed förenlig verksamhet.

I Biltjänst i Åstorp Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aronsson, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Komplementär, Evaldsson Aronsson, Eva Britt-Mari som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .