EM Installation Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åstorp och EM Installation Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EM Installation Handelsbolag är ett av dem. Statusen för EM Installation Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

EM Installation Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-05-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EM Installation Handelsbolag ska trivas.

EM Installation Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13. I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Installation och service av el, tele och data.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EM Installation Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13.

Idag är EM Installation Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med EM Installation Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-225405.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med EM Installation Handelsbolag är Åkerberg, Mats Lennart som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Åkerberg, Ulla Kristina som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

EM Installation Handelsbolag har 969685-4919 som sitt organisationsnummer.