Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag

Skåne län

Information

Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-12-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Glasblåsareg. 9, 260 61, Hyllinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0564939.

Åstorp arbetar för att verksamheter som Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsultverksamhet avseende fastigheter i Spanien. Import- och exportverksamhet av frukt, grönsaker, skor och leksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag och det är följande personer, Gidekull, Bo Stefan som är född 1950 och har titeln Komplementär, Svensson, Lise-Lotte Catharina som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Spanienhem Costa Blanca Service Kommanditbolag är 969682-3666.