Rubin Pool Handelsbolag

Skåne län

Information

Rubin Pool Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Rubin Pool Handelsbolag finns. I Åstorp så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Rubin Pool Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Rubin Pool Handelsbolag har haft sedan 2001-06-06. Rubin Pool Handelsbolag har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rubin Pool Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ådalsv. 271, 265 90, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-225559.

Åstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Rubin Pool Handelsbolag har idag 969677-5593 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Rubin Pool Handelsbolag

Försäljning av swimmingpooler, kemikalier, pumpar, slangar samt försäljning av trädgårdsartiklar. Import och försäljning av mc, EU-mopeder, cyklar och trädgårdsmöbler.

I Rubin Pool Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Gert Roger som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Skarhammar, Anders Mikael som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .