Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag

Skåne län

Information

Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-09-18. Men sedan 1999-01-01 så har Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Aspv. 5, 265 32, Åstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-58494.

Åstorp arbetar för att verksamheter som Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Smörgåsbutik, café, catering, bar.

Firmatecknare för Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag och det är följande personer, Olsson, Ulf Stefan som är född 1956 och har titeln Komplementär, Olsson, Helge Harald som är född 1921 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Smörgåsmakaren i Åstorp Kommanditbolag är 969661-2770.