Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Åstorp och Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2003-06-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag ska trivas.

Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Lagringsverksamhet, magasinering av gods till olika kunder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-203580.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag är Andersson, Ingrid Irene Mariana som är född 1948 och har titeln Komplementär, Nilsson, Mariana Lena som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare, .

Ödåkra Lagercentral Kommanditbolag har 969615-6000 som sitt organisationsnummer.