Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åstorp och Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1992-01-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag ska trivas.

I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Serviceuppdrag inom trädgårdsnäringen

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av Aktiebolaget Rosendahls Handelsträdgård ; och Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag gemensamt.

De som är på något sätt har med Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag är Aktiebolaget Nygaards Trädgårdsodlingar som är född och har titeln Bolagsman, Hernström, Mats William som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Jan Ivarsson Förvaltning AB som är född och har titeln Bolagsman, Klitte, Anders Henrik som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Glastakstvätt i Kvidinge Handelsbolag har 916753-5468 som sitt organisationsnummer.