Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åstorp och Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-05-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag ska trivas.

Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Caférörelse, konstnärlig verksamhet, handel med konstnärliga alster samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-20644.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag är Anderberg Fjellström, Margareth R L som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Fjellström, Ulf-Melvin som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Galleri Tommarps Kungsgård Handelsbolag har 916752-1856 som sitt organisationsnummer.