Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund

Skåne län

Information

Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund är ett av många verksamheter som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-11-30. Men sedan 1989-01-01 så har Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åkareg. 4, 260 60, Kvidinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Åstorp arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Uthyrning av lokaler samt försäljning av fordon och maskiner

Firmatecknare för Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund och det är följande personer, Roslund, Bengt Åke som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Roslund, Jan Bruno som är född 1938 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Jan och Bengt Roslund är 916751-8910.