Tobakshörnans Kommanditbolag

Skåne län

Information

Tobakshörnans Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Tobakshörnans Kommanditbolag finns. I Åstorp så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Tobakshörnans Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Tobakshörnans Kommanditbolag har haft sedan 2003-02-27. Tobakshörnans Kommanditbolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tobakshörnans Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 11, 265 34, Åstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-59948.

Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Tobakshörnans Kommanditbolag har idag 916536-7047 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Tobakshörnans Kommanditbolag

Tobaksaffär

I Tobakshörnans Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tobakshörnan i Åstorp Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Tobakshörnan i Åstorp BG AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .