ARCANA Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åstorp och ARCANA Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ARCANA Handelsbolag är ett av dem. Statusen för ARCANA Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

ARCANA Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1980-01-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ARCANA Handelsbolag ska trivas.

ARCANA Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Psykologisk och pedagogisk utbildning, konsultation, utredning, forskning och behandling

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ARCANA Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är ARCANA Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med ARCANA Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-88268.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med ARCANA Handelsbolag är Fontaine Jern, Marianne som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Jern, Nils Stefan som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

ARCANA Handelsbolag har 916431-8660 som sitt organisationsnummer.