Handelsbolaget Christer Berglund & Co

Skåne län

Information

Handelsbolaget Christer Berglund & Co är ett företag som finns i Åstorp. I Handelsbolaget Christer Berglund & Co finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Karin Birgitta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Berglund, Karl Christer som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Christer Berglund & Co så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Christer Berglund & Co på telefon 042-225110.

Varuförsäljning till konditorier och storkök

Idag är Handelsbolaget Christer Berglund & Co av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Christer Berglund & Co är ett av många företag som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Christer Berglund & Co innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Christer Berglund & Co är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Christer Berglund & Co så är det följande:
; Firman tecknas av Berglund, Karl Christer.

Handelsbolaget Christer Berglund & Co har 916430-9446 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.