Pizzaboutique Sport Handelsbolag

Skåne län

Information

Pizzaboutique Sport Handelsbolag är en verksamhet som finns i Åstorp. I Pizzaboutique Sport Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kotromanac, Dragomir som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Kotromanac, Katica som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pizzaboutique Sport Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pizzaboutique Sport Handelsbolag på telefon 042-210929.

Pizzabutik och därmed jämförlig verksamhet

Idag är Pizzaboutique Sport Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Pizzaboutique Sport Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Åstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pizzaboutique Sport Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-09-18 och Pizzaboutique Sport Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-09-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pizzaboutique Sport Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Pizzaboutique Sport Handelsbolag har 916411-8201 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.