ZZ street style

Skåne län

Information

ZZ street style hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där ZZ street style finns. I Åstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. ZZ street style tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket ZZ street style har haft sedan 2005-08-01. ZZ street style har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ZZ street style så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-0270839.

Åstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

ZZ street style har idag 841221-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ZZ street style

Bildesign, bilstyling, rekond, bilförsäljning, larm, lackering, blästring, bilverkstad, plåtarbete och motivlackering. Försäljning av tvättprodukter, bilstyling och ljudprodukter. Trädgårdsarbete, stensättning, snickare och svetsning.

I ZZ street style så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Lars Johan som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .