Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk

Skåne län

Information

I Åstorp finns det ett Enskild firma som heter Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk. Det finns flera verksamheter som liknar Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk i Skåne län. Åstorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-03 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2006-06-12 så har Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk varit registrerat och sedan 2006-06-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk och det finns fler verksamheter som är det i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk så kan ni göra det på 070-5937435.

Entreprenad med lastmaskiner, grävare, traktorer. Fräsning med stc-r och traktor, lantbruks tjänster och i framtiden eget lantbruk.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Oldbring, Fredrik Herman som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fredrik Oldbrings entreprenad och lantbruk har 821108-XXXX som sitt organisationsnummer.