Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén

Skåne län

Information

791024-XXXX är organisationsnummer för företaget Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén finns i.

Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén har varit registrerat sedan 2001-12-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-24.

Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén så kan ni göra det på telefon genom 042-58343 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av brandutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Brandteknik i Åstorp, Leif Lekén och det är Lekén, Leif Gunnar Valdemar som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,