MJ Hushållstjänster & Städ

Skåne län

Information

I Åstorp finns det ett Enskild firma som heter MJ Hushållstjänster & Städ. Det finns flera bolag som liknar MJ Hushållstjänster & Städ i Skåne län. Åstorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-06-07 så har MJ Hushållstjänster & Städ varit registrerat. Idag är MJ Hushållstjänster & Städ och det finns fler bolag som är det i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med MJ Hushållstjänster & Städ så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med MJ Hushållstjänster & Städ så kan ni göra det på 0736-399407.

Hushållstjänster privatpersoner: städarbete, fönsterputs, flyttstädning, rengöringsarbete, vård av kläder och hemtextilier och tvätt vid tvättinrättning. Tillsyn av barn, och äldre. Även snö-skottning och enklare trädgårdsskötsel. Företag Städ: Kontorsstädning, företagsstädning, golvvård, fönsterputs, trappstädning, kökstädning, flyttstädning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Miok, Joneta som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

MJ Hushållstjänster & Städ har 770627-XXXX som sitt organisationsnummer.