fiXaren Marika Tikka-Paulsson

Skåne län

Information

750812-XXXX är organisationsnummer för bolaget fiXaren Marika Tikka-Paulsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som fiXaren Marika Tikka-Paulsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som fiXaren Marika Tikka-Paulsson finns i.

fiXaren Marika Tikka-Paulsson har varit registrerat sedan 2007-06-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för fiXaren Marika Tikka-Paulsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

fiXaren Marika Tikka-Paulsson är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för fiXaren Marika Tikka-Paulsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med fiXaren Marika Tikka-Paulsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillhandahålla konsulttjänster för företag och privatpersoner när det gäller t.ex resor, nöjen, sport och fritid.

Det finns olika personer som har en koppling med fiXaren Marika Tikka-Paulsson och det är Tikka Paulsson, Marika Helena som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,