Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a.

Skåne län

Information

Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. är ett av många företag som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1931-04-02. Men sedan 1999-01-01 så har Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-5425270.

Åstorp arbetar för att företag som Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a.. Det finns flera företag i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att genom inköp av eller byggande av fastighet till möteslokal för medlemmarna och studiecirklarnas sammankomster främja medlemmarnas intressen, samt att inrätta ett förlustelseställe med tillträdesrätt för allmänheten mot avgift.

Firmatecknare för Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. är följande:
Firman tecknas av Arne Malm och Ingrid Persson var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. och det är följande personer, Jönsson, Hans Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Arne Ingvar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingrid Anne-Marie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Clas Göran Erik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Stig Erik som är född 1929 och har titeln Suppleant.Karlsson, Nils Gunnar Fingal som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olsson, Bo Göran Michael som är född 1943 och har titeln Suppleant, Petersson, Karl Lennart som är född 1932 och har titeln Suppleant.Pålsson, Anders Gunnar Ingvar som är född 1931 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Bygdegårdsföreningen Tingvalla u.p.a. är 737600-1447.