Kvidinge Folkets Husförening u.p.a.

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Åstorp och Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. är ett av dem. Statusen för Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. är att Bolaget är aktivt.

Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. är ett Ekonomisk förening och skapades 1945-09-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. ska trivas.

Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att åstadkomma ett föreningshus i Kvidinge, handha driften av detsamma samt genom idkande av kaférörelse främja medlemmarnas ekonomiska intressen ävensom verka för föreningslivets utveckling inom Kvidinge kommun.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. inte är momsregistrerat.

Idag är Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-20295.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nilsson, Jan Ingmar -Svensson, Sven Åke.

De som är på något sätt har med Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. är Eriksson, Eva Ulla-Britt som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Tore Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Sten-Inge som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Irma Linnéa som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Ingmar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Clas Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Sven Åke som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Märta Birgitta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Svensson, Ann-Marie Irene som är född 1953 och har titeln SuppleantSvensson, Kerstin Gull-Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant.

Kvidinge Folkets Husförening u.p.a. har 737600-1397 som sitt organisationsnummer.