Stålhandske Handel

Skåne län

Information

Stålhandske Handel är ett av många företag som finns i Åstorp. Det är nämligen den kommunen som Stålhandske Handel finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stålhandske Handel är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-12-23.

Stålhandske Handel som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-12-14. Men sedan 2006-01-13 så har Stålhandske Handel varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stålhandske Handel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6807119.

Åstorp arbetar för att företag som Stålhandske Handel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stålhandske Handel. Det finns flera företag i Skåne län.

Avhämtning och servering av baguetter, smörgåsar och lättare rätter t ex våfflor, soppor. I kaféverksamheten vill vi erbjuda en fin glassmeny. Jag kommer även att ha försäljning och viss tillverkning av blandade ting, leksaker, textil och konfektion.

Firmatecknare för Stålhandske Handel är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stålhandske Handel och det är följande personer, Stålhandske, Karl Anders som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, Stålhandske, Ursula Maricka som är född 1967 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Stålhandske Handel är 721130-XXXX.