VS Bygg Fukt & Mögelsanering

Skåne län

Information

720121-XXXX är organisationsnummer för verksamheten VS Bygg Fukt & Mögelsanering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VS Bygg Fukt & Mögelsanering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som VS Bygg Fukt & Mögelsanering finns i.

VS Bygg Fukt & Mögelsanering har varit registrerat sedan 2006-09-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-08-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för VS Bygg Fukt & Mögelsanering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-09-04.

VS Bygg Fukt & Mögelsanering är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för VS Bygg Fukt & Mögelsanering är följande:

Vill ni komma i kontakt med VS Bygg Fukt & Mögelsanering så kan ni göra det på telefon genom 070-8176796 eller genom brev på följande adress:

Fukt och mögelsanering utav villor, skolor och dagis.

Det finns olika personer som har en koppling med VS Bygg Fukt & Mögelsanering och det är Hansson, Jim Tony Ingmar som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,