Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen)

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Åstorp och Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) är ett av dem. Statusen för Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) är att Bolaget är aktivt.

Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) är ett Ekonomisk förening och skapades 1992-12-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) ska trivas.

Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Åstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva hemtjänst i gruppboende för åldersglömska vari medlemmarna bereds arbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) inte är momsregistrerat.

Idag är Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) och det finns flera företag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-54710.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) är Ullman, Karl Axel som är född 1939 och har titeln Likvidator, .

Anemonen gruppboende ekonomisk förening (Gruppboende Anemonen) har 716436-7612 som sitt organisationsnummer.