Eft. Franklins Tapetserare Verkstad

Skåne län

Information

681111-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Eft. Franklins Tapetserare Verkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eft. Franklins Tapetserare Verkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Eft. Franklins Tapetserare Verkstad finns i.

Eft. Franklins Tapetserare Verkstad har varit registrerat sedan 2004-10-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eft. Franklins Tapetserare Verkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eft. Franklins Tapetserare Verkstad är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Eft. Franklins Tapetserare Verkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eft. Franklins Tapetserare Verkstad så kan ni göra det på telefon genom 042-58544 eller genom brev på följande adress:

Omklädsel och omstoppning av alla slags möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Eft. Franklins Tapetserare Verkstad och det är Arnautovic, Nedzad som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,