Massageterapeutkliniken, MTK

Skåne län

Information

681004-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Massageterapeutkliniken, MTK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Massageterapeutkliniken, MTK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Massageterapeutkliniken, MTK finns i.

Massageterapeutkliniken, MTK har varit registrerat sedan 1999-09-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Massageterapeutkliniken, MTK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-31.

Massageterapeutkliniken, MTK är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Massageterapeutkliniken, MTK är följande:

Vill ni komma i kontakt med Massageterapeutkliniken, MTK så kan ni göra det på telefon genom 042-67894 eller genom brev på följande adress:

Friskvård, massage och avslappning.

Det finns olika personer som har en koppling med Massageterapeutkliniken, MTK och det är Månsson, Iréne Monica som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,