Radio Controlled Racing - RCR

Skåne län

Information

680225-XXXX är organisationsnummer för bolaget Radio Controlled Racing - RCR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Radio Controlled Racing - RCR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Radio Controlled Racing - RCR finns i.

Radio Controlled Racing - RCR har varit registrerat sedan 2006-07-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Radio Controlled Racing - RCR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-08.

Radio Controlled Racing - RCR är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Radio Controlled Racing - RCR är följande:

Vill ni komma i kontakt med Radio Controlled Racing - RCR så kan ni göra det på telefon genom 076-8728920 eller genom brev på följande adress:

Handel med radiostyrda hobbyprodukter såsom bilar, flygplan etc med tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Radio Controlled Racing - RCR och det är Månsson, Bengt Magnus som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,