Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg

Skåne län

Information

Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Åstorp som är den kommunen där Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg finns. I Åstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg har haft sedan 2002-09-05. Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg har funnits sedan och 2002-09-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-225776.

Åstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg har idag 660527-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg

Förebyggande, behandlande och rehabiliterande massage och muskeltöjning. Föreläsning om kroppshälsovård samt rådgivning om stretching och styrketräningsprogram.

I Massage & Kroppshälsa Håkan Wiberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Viberg, Håkan Per Roland som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .