Apropå Översättning & Språktjänst

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åstorp och Apropå Översättning & Språktjänst är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Apropå Översättning & Språktjänst är ett av dem. Statusen för Apropå Översättning & Språktjänst är att Bolaget är aktivt.

Apropå Översättning & Språktjänst är ett Enskild firma och skapades 2009-03-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Åstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Apropå Översättning & Språktjänst ska trivas.

Apropå Översättning & Språktjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04. I Åstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Företagets verksamhet är att bedriva översättning, språkgranskning, textproduktion, föreläsning och språkutbildning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Apropå Översättning & Språktjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Apropå Översättning & Språktjänst och det finns flera bolag som är det idag i Åstorp.

Vill man komma i kontakt med Apropå Översättning & Språktjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-54234.

.

De som är på något sätt har med Apropå Översättning & Språktjänst är Tevström, Yvonne Birgitta som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, Tevström, Tom Olav som är född 1961 och har titeln Prokurist, .

Apropå Översättning & Språktjänst har 650803-XXXX som sitt organisationsnummer.