C O Automation

Skåne län

Information

Industri automation. Konstruktion och programmering av maskin styrsystem. Konsultverksamhet innefattar rådgivning till slutkund eller köpare inom verkstadsindustri, inhandling av komponenter eller konsulttjänster för slutkunds räkning eller köpare inom verkstadsindustri, elkonstruktion samt programmering av elektriska styrsystem till verkstadsindustri, driftunderhåll till slutkund samt vid tvist mellan köpare och säljare, 3:e parts analys.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C O Automation vars bolagstyp är Enskild firma.

I Åstorp så är C O Automation ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Åstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åstorp och i Skåne län. Redan 1999-10-04 så skapades C O Automation och bolaget är har F-skattsedel C O Automation har haft det sedan 1999-01-01.

C O Automation är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

640324-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Åstorp.

Just nu är C O Automation och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med C O Automation så går det att nå dem via telefon på 070-5216785 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom C O Automation är Olsson, Claes Roland som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .