Kvidinge Handelsträdgård

Skåne län

Information

631021-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kvidinge Handelsträdgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kvidinge Handelsträdgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Kvidinge Handelsträdgård finns i.

Kvidinge Handelsträdgård har varit registrerat sedan 2005-12-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kvidinge Handelsträdgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kvidinge Handelsträdgård är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Kvidinge Handelsträdgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kvidinge Handelsträdgård så kan ni göra det på telefon genom 0435-20591 eller genom brev på följande adress:

Trädgårdsmästeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Kvidinge Handelsträdgård och det är Nilsson, Aron Peter som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,