Proca Maricel Transport

Skåne län

Information

620612-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Proca Maricel Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proca Maricel Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Proca Maricel Transport finns i.

Proca Maricel Transport har varit registrerat sedan 2006-03-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proca Maricel Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

Proca Maricel Transport är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Proca Maricel Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Proca Maricel Transport så kan ni göra det på telefon genom 076-8938095 eller genom brev på följande adress:

Transport, uthyrning av personal inom transportbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Proca Maricel Transport och det är Proca, Maricel som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,