Aircool El & Kyl Service i Åstorp

Skåne län

Information

620605-XXXX är organisationsnummer för företaget Aircool El & Kyl Service i Åstorp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aircool El & Kyl Service i Åstorp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Aircool El & Kyl Service i Åstorp finns i.

Aircool El & Kyl Service i Åstorp har varit registrerat sedan 2000-03-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aircool El & Kyl Service i Åstorp så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aircool El & Kyl Service i Åstorp är och det finns flera bolag i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Aircool El & Kyl Service i Åstorp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aircool El & Kyl Service i Åstorp så kan ni göra det på telefon genom 042-54645 eller genom brev på följande adress:

Rörelsen ska bedriva försäljning, montage och service av elapplikationer samt dämed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aircool El & Kyl Service i Åstorp och det är Sonesson, Barbro Cecilia som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,